top of page

Pengalaman Showbiz Digital Baru

Kemunculan Over-The-Top (OTT) di industri hiburan baru-baru ini telah mengubah cara seseorang individu menonton filem dan kandungan digital. Ia telah memudahkan akses bagi penonton untuk menikmati filem dan kandungan digital pada harga yang berpatutan melingkumi segmen pengguna yang lebih luas. Sesiapa sahaja yang mempunyai telefon bimbit dan akses Internet boleh menstrim filem dan kandungan digital dari mana-mana sahaja termasuk seluruh dunia.

Digital-Broadcast_Digital Broadcasting.p
1_Phone-Movies,-Series.jpg

Nikmati filem, 

drama bersiri 

& koleksi. 

Anda dapat menjanakan pendapatan  dengan menyesuaikan julat harga untuk kandungan individu anda sama ada dari Pay-Per-View (bayar setiap kali menonton) atau Pay-Per-Collection (bayar untuk koleksi yang ditonton)

1_Phone Gold.png

Takrif semula dengan cara yang baharu bersama filem yang dikeluarkan di OTT

Nikmati hiburan tanpa henti yang terdiri daripada filem, drama bersiri, konsert, persembahan secara langsung dan kandungan-kandungan lain yang akan memberi peluang kepada penonton untuk menonton pilihan kandungan tanpa had di mana sahaja, pada bila-bila masa.

1_Half Phone.png

Nikmati pengalaman

siaran langsung

Anda dapat menjana pendapatan dari menyaksikan video-video serta siaran langsung dengan menawarkan kandungan Pay-Per-View (bayar setiap kali menonton) yang juga disediakan di bawah Saluran Popcorn & Bubbles TV Pay-Per-View (bayar setiap kali menonton)

Nikmati pengalaman 

FTV & PPV

PLAY membolehkan anda untuk  membuat  pilihan kandungan percuma kepada penonton anda yang juga berfungsi sebagai ulasan. Ia juga membolehkan anda membina kepercayaan antara satu sama lain apabila berinteraksi & pengewangan yang lebih baik.
FTV-&-PPV.jpg
1_Google Play.png

GetPlay

App store.png
Huawei logo-02.png
bottom of page